5. lokakuuta 2014

Kirja: A Strong Hand

Kirja: A Strong Hand
Kirjailija: Catt Ford
Gengre: romantiikka, erotiikka, aikuiset, LGBT
Sivumäärä: 240
Julkaisuvuosi: 2009
Luettu: huhtikuussa 2014

Nicholas Sayers, needing money for college, takes a job as assistant to infamous photographer Damian Wolfe. It's just taking pictures, right? Wrong. While Nick has never questioned what kind of man he is or what he truly wants in life, working for Damian during a BDSM photo shoot opens his eyes to all sorts of sexual possibilities, and many of them include the handsome Mr. Wolfe.

Damian has serious doubts about getting involved with a younger man who knows nothing about the BDSM lifestyle, but Nick's adventurous and humorous approach to new experiences is far too alluring to resist. Although he knows it might be a mistake, Damian takes Nick into his life.

Flirting on the edges of control, submission, and pain excites Nick more than he would have ever dreamed possible. With Damian, Nick learns about his own deeply hidden desires and finds out that relinquishing control doesn't make him weak, having someone else in control of his sexual pleasure simply heightens it. And the reverse is true for Damian: Control turns him on. So they set out to explore these sensual boundaries together, neither expecting to find love along the way.

Arviointi: Keväällä harkitsin tämän kirjan lukemista useammin kuin kerran. Jopa sitten kun olin aloittanut, en ollut varma haluanko lukea loppuun asti. Yleensä kirjan loputtua olen tyytyväinen päätökseeni lopettaa se ja haluaisin vielä lisää. Entä tämän kirjan kohdalla? Sitä tunnetta ei tullut. Vaikka kuinka olisin halunnut, niin ei, sitä ei vain tullut. Lähinnä jäin vain suu auki tuijottamaan kun viimeisen luvun jälkeen luki: Epilogue. Miettisin ihan tosissani, että mihin tästä välistä jäi ne muutamat luvut. Tai oikeastaan ne luvut olivat pudonneet jo vähän ennen sitä pois. Tuntui vain, että Ford ei enää olisi viimeisten lukujen kohdalla jaksanut kirjoittaa ja päättänyt sitten lopettaa koko tarinan helposti ja nopeasti.
     Eli suomeksi sanottuna: yhdessä luvussa Nick on aivan hajalla kun Damien on taas antanut hänelle lisää tietoa BDSM- maailman saloista. Ja sitten seuraavassa (viimeisessä) luvussa nämä kaksi menevät klubille jossa Nick joutuu pidättelemään kyyneleitään. Klubilta lähdettyä kaksikko sitten jo tunnustaakin rakkautensa toisiaan kohtaan ja kaikki ovat tyytyväisiä. Siis mitä hittoa täällä tapahtuu?
     Kirjassa oli paljon hyvää ja antaisin tälle muuten viisi tähteä, mutta joissain kohtia oli vain menty siitä mistä aita on matalin. Joten, valitettavasti joudun tyytymään kolmeen ja puoleen tähteen, jotka pyöristyvät neljään.
     Hyvästä arvosanasta huolimatta en voi kuitenkaan suositella kirjaa oikein kenellekään. Tämä oli hyvä teos, mutta silti se ei olut sellainen lukukokemus mitä ilman ei voisi elää.

Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti