2. lokakuuta 2014

Kirja: Damaged

Kirja: Damaged
Kirjailija: H.M. Ward
Gengre: romantiikka, aikuiset, draama, erotiikka
Sarja: Damaged #1
Sivumäärä: 341
Julkaisuvuosi: 2013
ISBN: 978-061-5796-154
Luettu: huhtikuussa 2014

Life sucks. And, as soon as Sidney picks up the pieces something always knocks her back onto her butt. It's never pretty, but this time is different. This time pretty isn't even the right word.
Peter is the personification of perfection. It's like he fell off his angel perch in purgatory, because let's face it--any guy that hot has got to be naughty. He was probably sent here to ruin her life.
Peter is beyond beautiful with his sexy blue eyes, dark hair, and toned body. Add in his charming wit and Peter is everything Sidney ever wanted in a man, but when things get hot and heavy Peter shows her the door. Sidney takes the walk of shame and leaves. It's the end of the worst blind date ever. Her life couldn't possibly reach higher levels of suckage, but it does.
The next morning everything comes crashing down. The insanely hot guy from last night, the one that saw her half naked, is teaching at the front of the class room.

Arviointi: Miksi, oi miksi menin lukemaan tämän kirjan? Tiesin jo ennen kirjan avaamista, että tämä tulee olemaan kirja jota en halua lukea. Ja silti. Avasin kirjan ja luin sen loppuun.
     Okei. Ensimmäinen ongelma oli se tosi asia, että kirja kertoo kuumasta opettajasta joka harrastaa (tai melkein harrastaa) seksiä tulevan oppilaansa kanssa. Ja sitten kun käy ilmi, että molemmat heistä viettävät osan päivästään luokan eri puolilla, näiden kahden välille muodostuu kauheaa draamaa. Että ollako vai eikö olla. Ja voi kun minä rakastan sinua, mutta en halua menettää työtäni jonkun oppilaan takia.
     Ainoa hyvä asia tässä kirjassa oli itse kirjoittaja. Ja McGuiren onneksi hän osaa kirjoittaa huonostakin aiheesta ihan luettavasti. Joten nuo kaksi tähteä tulee ihan vain siitä. Koska minun on siis pakko myöntää, että kirjan lukeminen ei loppujen lopuksi ollut niin kamalaa kuin aluksi sen luulin tulevan olemaan.
     Mutta, jos tykkää lukea näitä oppilas-opettaja –draamoja niin tämä kirja on oiva valinta. Itse en vain ole kovin suuri fani. Ja silti tulin lukeneeksi tämän kirjan. Mitä ihmettelen edelleen.

Arvosana: **

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti