5. lokakuuta 2014

Kirja: Aftermath

Kirja: Aftermath
Kirjailija: Cara Dee
Gengre: romantiikka, aikuiset, erotiikka, LGBT
Sarja: Aftermath #1
Sivumäärä: 211
Julkaisuvuosi: 2013
Luettu: huhtikuussa 2014

Austin Huntley and Cameron Nash are like night and day. One is a family man, works in a nice office, drives an expensive car, and is content to be content. The other one is an antisocial car mechanic with a short fuse.

Some things don’t change. Others definitely do.

After surviving a five-months long kidnapping together, they struggle to return to normalcy, all while realizing that they're more drawn to each other than they ever could've imagined.

Arviointi: Ääh, ööh, uuh. Jep, siinäpä varmaan riittävän hyvä kuvaus tästä kirjasta.
     Olen lukenut hieman LGBT- kirjoja (LesbianGayBiTranssexual), mutta en ole yhdestäkään pitänyt oikein kunnolla. Jotkut on ollut ihan hyviä, mutta sellaisia tajunnanräjäyttäviä ei ole vielä tullut vastaan. Niin kuin ei nytkään.
     Idea kirjassa oli hyvä, sitä en voi kieltää. Toteutus ei vain ollut omalle mielikuvitukselle sopiva. Joten varoitankin nyt teitä: Kirja sisältää väkivaltaa ja kohtauksia, jotka eivät sovellut herkkänahkaisisimmille!
     Kirjaan oli sisällytetty kaksi eri tarinaa. Elämä kidnapattuna ja elämä sen jälkeen. Tarinoiden yhdistäminen tapahtuu helposti ja lukija pysyy helposti mukana siinä, että missä milloinkin ollaan. Ongelmana kuitenkin oli se, että kidnappauksen jälkeisessä elämässä panostettiin mielestäni liikaa kaikkiin niihin seksikohtauksiin, eikä esimerkiksi siihen millainen mielenterveys Austinilla ja Cameronilla oli. Tai siis. Kyllä heidän terapiakerroista kerrottiin ja joistain muista hoitojutuista, mutta itse olisin kaivannut niihin osiin hieman lisää syvyyttä.
     Ja ehkä juuri se, että loppujen lopuksi tässä kirjassa ei kunnolla tapahtunut yhtään mitään, saa minut antamaan tälle vaivaiset kaksi tähteä. Vaikka tosiasiassa tämä kirja kyllä ansaitsisi enemmänkin. Tiettyjä asioita oli vain minusta painotettu väärin.
Arvosana: **

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti