9. lokakuuta 2014

Kirja: Found in You

Kirja: Found In You
Kirjailija: Laurelin Paige
Gengre: romantiikka, erotiikka, aikuiset
Sarja: Fixed #2
Sivumäärä: 232
Julkaisuvuosi: 2013
ISBN: 978-162-7040-204
Luettu: toukokuussa 2014

Alayna Withers has only had one kind of relationship: the kind that makes her obsessive and stalker-crazy. Now that Hudson Pierce has let her into his heart, she’s determined to break down the remaining walls between them so they can build a foundation that’s based on more than just amazing sex. Except Hudson’s not the only one with secrets.

With their pasts pulling them into a web of unfounded mistrust, Alayna turns to the one person who knows Hudson the best—Celia, the woman he almost married. Hoping for insight from someone who understands all sides of the story, Alayna forms a bond with Celia that goes too far—revealing things about Hudson that could end their love for good.

This is the first relationship where Alayna hasn’t spiraled out of control. And she might lose Hudson anyway…

Muita kirjailijan kirjoja: sarjassa aiemmin ilmestynyt: ”Fixed On You
Arviointi: Omalla tavallaan tämä oli parempi kuin ensimmäinen osa. Omalla tavallaan tämä oli huonompi. Hyvää oli se, että niistä kliseisistä letkautuksista oli luovuttu. Huonoa taas se, että nyt Alaynasta oli tehty niin ärsyttävä, että en kestä. Jos ensimmäisessä osassa hän oli ymmärtäväinen ja näin, mutta nyt siitä hahmosta ei ollut mitään jäljellä.

”He cut me off. “It’s not. But I need you to know that I’m trying and I’m not going to stop trying until I get there. Do you hear me? Don’t give up on me.” He was vehement, his expression frantic.
“I’m not giving up on you.” I reached my palm up to caress his face and he leaned into my touch. “Why would I do that? I love you, Hudson. So much.””

     Jos omassa elämässäni olisi tällainen kohtaus, niin minä kyllä toimisin sen jälkeen niin miten olen luvannut. Ymmärrän kyllä, että Alaynalla on ollut vaikeaa ja hän on käynyt terapiassa ja blaa blaa blaa, mutta nyt tarvitaan kyllä hieman uskoa ja luottamusta peliin.

Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti