4. marraskuuta 2014

Kirja: Bound Together

Kirja: Bound Together
Kirjailija: Marie Coulson
Gengre: aikuiset, romantiikka, erotiikka
Sarja: Bound Together #1
Sivumäärä: 614
Julkaisuvuosi: 2012
ISBN: 978-148-0125-711
Luettu: maaliskuussa 2014

Layla Jennings is a fiery, independent and level headed nineteen year old. Always playing by the rules and doing what’s right, she has been the apple of her father’s eye and her mother’s treasure. But moving to college in Long Beach is about to turn Layla’s world upside down. With the gorgeous, pierced, guitar playing, wannabe rock star Oliver living across the hall, Layla finds herself thrown into a world of music, money, torn friendships and blood simmering sexual tension.

But on taking a job in a local coffee shop she meets the deliciously handsome Jared Garrett. Convincing herself that he is a waste of oxygen she tries to put the young successful business man out of her mind. But when he continues to show up she finds herself constantly thinking of him. Dazzled by his boyish good looks and discovering a whole new world of carnal and erotic pleasures, Layla finds herself falling head over heels in love but with Jared hiding a vital secret can she ever truly trust him?

Arviointi: Tätä kirjaa ei vain voi olla rakastamatta. Oikeasti. Tosin, kyllä tätä voi joistain kohtia vihatakin. Tai ainakin päähenkilöämme Laylaa. Itse ainakin olisin halunnut joskus takoa hieman järkeä hänen päähänsä. Koska oikeasti, joko tuo tyttö on hyvin hyvin tyhmä tai sitten hänellä vain on jotain muita ongelmia. Pahoja sellaisia.
     Ensinnäkin tämä kirja sisältää melkein ensimmäiseltä sivulta asti kauheaa draamaa, mikä jo sinänsä on suuri miinus omasta mielestäni. Ja tuota kolmiodraamaa on saatu venytettyä aivan viimeiselle sivulle asti. Ja oikeasti, minun mielestäni tästä kirjasta olisi kyllä voitu tehdä puolet lyhempi ja vieläkin parempi jos sieltä täältä olisi jätetty niitä edes ja takas soutamisia pois. Niihin alkoi mennä pikkuhiljaa hermot kun ensin sitä ollaan niin onnellisia yhden jätkän kanssa ja sitten saadaan tietää siitä rikkaasta exästä taas jostain uutta ja taas häntä kaivataan. Voi tsiisus sentään. Ottaisit tyttö itseäsi niskasta kiinni ja heitä vaikka sitten molemmat mäkeen jos vain toinen ei riitä!
     Enkä edes kyllä ymmärrä, että miksi tämä Layla nyt niin kovin siihen rikkaaseen Jarediin rakastui. Eihän he edes jutelleet keskenään, harrastivat vain vaaka-asentoja kahdestaan ollessaan. Mutta rakkaudessa kaiketi sitten kaikki on sallittua,, varsinkin kun tuo toinen osapuoli on hyvin varakas ja omistaa kaikenlaisia hienoja vaatekauppoja ja koruliikkeitä… Ei siinä paljon jää arvailemisen varaan, että mitä Layla Jaredissa todellisuudessa rakastaa.
     Vaikka en ihastunutkaan Laylaan (enkä kyllä Jarediinkaan niin kovin paljoa), Oliver/Ollie oli aivan ihana ja lutuinen ja aivan täydellinen! Hänestä tulee jo itsessään muutama tähti tämän kirjan kanteen. Loput tulevat Coulsonin ihanasta kerronnasta ja juonesta joka eteni koko aja omalla painollaan. Mutta kuten jo aikaisemmin sanoin, tämä kirja olisi voinut olla puolet lyhempi. Helposti.
Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti