27. marraskuuta 2014

Kirja: The Love Game


Kirja: The Love Game

Kirjailija: Emma Hart
Gengre: nuoret, romantiikka
Sarja: The Game #1
Sivumäärä: 321
Julkaisuvuosi: 2013
Luettu: huhtikuussa 2014

His challenge? Make her fall in love with him.
Her challenge? Play the player.
Until life changes the rules of the game.

Maddie Stevens hated Braden Carter on sight. Arrogant, egotistical, and the playboy of the University of California, Berkeley, he's everything her brother Pearce has taught her to despise. So why, when the girls challenge her to play the player, doesn't she say no? She doesn't know either.

Braden wanted fiery little Maddie the second he laid eyes on her - and he'd do anything to have her, hence why he's agreed to make her fall in love with him. After all, it's the only way he'll get what he wants. Sex.

But, as Braden discovers, there's more to the girl from Brooklyn than he ever imagined - and he can't help but care about the broken girl behind those pretty green eyes.

Maddie finds Braden isn't just a walking erection - he actually has feelings. He can be sweet, funny and his good looks don't exactly hurt. That means trouble - but when her brother Pearce turns up in Berkeley begging for her help, she realises Braden and Pearce aren't so alike anymore.

And maybe, just maybe, they're exactly what each other needs.

Muuta kirjailijalta: Memories- sarjan "Never Forget"
Arviointi: Tämä on kirja jonka juonen tunnut tietävän jo ennen kuin edes avaat kirjaa. Ja kun alat lukemaan niin mietit vain, että juoni kulkee juuri kuvittelemallasi tavalla. Kuitenkin, tarina juonen ympärillä on jotain aivan muuta ja uutta ja ihanaa. Ja juuri tämän ympäröivän tarinan vuoksi tämä kirja oli aivan ihana ja ihastuttava ja melkein täydellinen. Sanon siksi melkein, koska oikeasti, kirjan juoni oli aika itsestään selvä.

     ” Fuck this. When life gets hard, ask Google. Google knows everything.”

     Minun oli pakko ottaa tuo kohta kirjasta nyt tähän, koska se on hyvä esimerkki siitä, että tähän kirjaan oli saatu totuuden sanoja samalla, kun se sai sinut nauramaan. Ja kyllä, tämä kirja sai niin hymyn huulille kuin silmät kostumaan. Tunteet kulkivat aivan omia ratoja jossain linnunradan toisella puolen. Pisteet siitä siis tälle kirjalle. Olen tämän nyt ehtinyt muutaman kerran lukemaan kannesta kanteen ja täytyy sanoa, että vaikka tämä ei aivan paranekaan joka lukukerran jälkeen, niin ei tämä huonommaksikaan muutu. Joten kyllä, suosittelen kovasti jos tämän vain jostain saa käsiinsä. (Ja niille ketkä heittivät tämän kirja ”ei minulle”- laatikkoon tuon erotiikka- sanan takia tuolla gengren kohdalla niin ihan turhaan. Eipä sitä juuri tähän kirjaan ollut tungettu. Tai no, ehkä vähän mutta ne kohdat voi aina hypätä yli kun eivät ne kuitenkaan tästä kirjasta kattaneet kuin muutamia sivuja…) 
Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti