18. helmikuuta 2014

Tasan 100 Arvostelua!

     Nyt se on tehty! 100. arvostelu on viimein kirjoitettu tämän blogin sivuille, ja tämän suuren kunnian saa "Jessica Sorensen - The Forever of Ella and Micha". Tähän suureen joukkoon on mahtunut kaikenlaisia kirjoja (upeat 71kpl) ja elokuvia (27kpl). Gengret ovat vaihdelleet suuresti ja olen löytänyt itseni sellaistenkin teosten äärestä, joihin en olisi koskaan uskonut tutustuvani.
     Tässä välissä haluan kiittää kaikkia ihania lukijoitani - niin niitä ketkä uskaltavat myöntää sen, kuin teitä muitakin. Suurkiitokset myös kommenteista ja erinäisistä huomautuksista arvostelujani koskien. Olette olleet hyvin tärkeitä tässä pitkässä prosessissa kohti sataa arvostelua. Toivon myös, että jatkatte yhtä innokkaina vielä jatkossakin, sillä ei tämä nyt tähän vielä lopu.
     Sitten vielä kiitettävien listaan kuuluvat totta kai kahden kirjaston upeat kirjastonhoitajat, ketkä ovat opastaneet ja auttaneet erinäisissä asioissa. Myös perhettä täytyy kittää, ihan vain siksi, että se näyttää hyvältä. Erityisesti elokuva-arvosteluista saan kiittää siskoani joka on katsonut suurimman osan elokuvista kanssani ja ojentanut nenäliinan aina sopivassa kohtaa. Eikä tietenkään saa unohtaa itse kirjailijoita, kustantamoja eikä erinäisiä elokuvien tekijöitä. Ilman heitä, minulla ei olisi mitään mitä arvostella.
     Joten aivan todella suuret jättikiitokset kaikille yllä luetelluille ja niille jotka unohdin mainita!
     Sitten takaisin itse asiaan. Vaikka blogini ei ole ollut kovin kauaa pystyssä, en edes kykene muistamaan kaikkia näkemiäni elokuvia ja lukemiani kirjoja, joista olen tänne arvostelut raapustanut. Myös joitakin arvosteluja on jäänyt julkaisematta erinäisistä syistä. Ainakin 19.7.2012 - 25.4.2013 väliseltä ajalta on ns. arvostelukatkos huomattavissa, mikä ei todellakaan tarkoita sitä, että en olisi lukenut mitään tai katsellut elokuvia. Se oli vain yksi niistä jaksoista jolloin blogin pitäminen ei mahtunut aikatauluihin. Myös jälkeenpäin on ollut jonkinlaisia taukoja päivittelyssä, mutta olen silti pyrkinyt näidenkin jaksojen aikana muodostuneet arvostelut julkaisemaan.
     Mutta, tästä on varmasti hyvä lähteä jatkamaan kohti kahtasataa arvostelua. Vielä suuret kiitokset kaikille, jotka ovat tulleet tämän matkan jossain vaiheessa mukaan ja tervetuloa kaikille, jotka nyt vasta alkavat löytämään blogini!

     P.S. Nyt kun olen päässyt tähän ensimmäiseen tavoitteeseeni (100 arvostelua), niin olen päättänyt muuttaa hieman arvostelujen luokittelua. Eli kun olen tähän asti arvostellut kouluasteikolla kaikki kirjat ja elokuvat, niin päätin nyt siirtyä tähtiin :)
     P.P.S. Ja tämän uudistuksen myötä löydätte kaikki arvostelemani kirjat ja elokuvat myös erilliseltä sivulta, jossa tulee olemaan listattuna niin jo-julkaistut kuin tulevienkin julkaistujen arvostelujen tähti-arvosanat

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon satasesta! Jatkan mielelläni kirjoituksiesi seuraamista :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut merkkipaalusta! Ja nyt vasta huomasin 'vanhan kertausta' -sivusi, onpas kiva idea. On käynyt itselläkin joskus mielessä, että olisi mukava kokeilla uudelleen lukua joillekin kirjoille, joista on todella hyvät muistot jostain vuosien takaa. Vieläkö ne kolahtaisivat samalla tavoin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin toivon että tämä jo-luettujen kirjojen uudelleen lukeminen olisi hyvä asia. Jos vaikka osaisin arvostaa nyt sellaisiakin kirjoja joista en ehkä aikaisemmin pitänyt niin paljoa :)

   Poista