8. helmikuuta 2014

Kirja: Being Me

Being Me (Inside Out, #2) 
Kirja: Being Me (suom. Sisälläni)
Kirjailija: Lisa Renee Jones
Suomentaja: Lasse Linna
Gengre: aikuiset, romantiikka, erotiikka
Sarja: Inside Out #2
Sivumäärä: 351
Julkaisuvuosi: 2013
ISBN: suomenkielisen 978-951-20-9266-6

Sara McMillan horjuu kahden maailman välillä: kipeän menneisyytensä ja sähäkän nykyisyytensä. Sara tuntee yhä voimakkaampaa yhteyttä päiväkirjojen Rebeccaan ja on nyt varma, että tälle on tapahtunut jotain pahaa. Kaksi arvaamatonta miestä haluaisi pitää hänet otteessaan, ja toisen käsivarsilla hän joutuu etsimään ja kohtaamaan totuuksia myös itsestään.

Muita kirjailijan kirjoja: sarjassa aiemmin ilmestynyt "If I Were You (Ihosi alla)"
Arviointi: Kerrompa nyt ensin lyhyesti miten kirjan juoni eteni koko kirjan ajan: riitelyä, panemista, riitelyä, uhkaus erota, töissä käynti, riitelyä, panemista, riitelyä, ero, panemista, riitelyä, panemista... Siis ette ole tosissanne? Eikö riitoja pystytä mitenkään muuten selvittämään? Ainakin tässä kirjassa homma meni niin, että riitelyn jälkeen joko ensin uhkailtiin hakata toista ja sitten ollaankin jo vaaka-asennossa. Tai sitten päädytään siihen, että ollaan viikko erossa ja molemmat osapuolet ovat viikon jälkeen aivan henkisesti raunioina. Ja yleensä tämän jälkeen Sara avautui menneestään ja Chris vain kuunteli hiljaa vierestä, kertomatta itsestään mitään.
     Tosin kyllä kaiken tämän taakse ja väliin ja vähän jonnekin sinne keskellekin oli saatu ängettyä oikeastaan aika jännittävääkin juonta. Siis se todellinen juoni kaiken tämän "mitä tapahtuisikaan ennen seuraavaa panemiskohtausta"- juonen takana. Se oikea juoni jolla oikeasti on merkitystä. Tosin en tiedä oliko sekään juoni nyt niin kauhean ihmeellinen, mutta kyllä tämä kirja nyt ainakin oli parempi kuin ensimmäinen osa. Tässä kirjassa sentään oli jokin järki mukana. Tosin kyllä tässäkin hieman se dekkarimaisuus häiritsi itseäni, mutta nyt kun siihen alkoi tottua, niin kyllä se tuossa sivussa kulki mukavasti.
     Mark ei kyllä tämän kirjan myötä muuttunut yhtään sen paremmin ymmärrettäväksi hahmoksi lukijaa ajatellen. Päinvastoin. Nyt sitä vasta joutuukin miettimään, että mitä mies oikeastaan on. Ja että millainen hän on. Onko hän oikeasti se kovanaama jota hän esittää kaikille kaiken aikaa, vain onko hän oikeasti pehmeä ja aivan ihanan lutuinen mies. Tosin ehkä sellaisesta pehmeästä ja lutuisesta miehestä ei saisi sellaista millään, millainen Mark tässä sarjassa on. Koska siis minäkin ymmärrän sen, että jotkut nyt vain ovat sellaisia naistenmiehiä, mutta Mark on paljon muutakin. Eikä ehkä hyvällä tavalla. Harmi vain, ettei tämä sarja keskity häneen. Vaan tähän hieman lempeämpään ja turmeltuneempaan mieheen.

     ""No. No talking. No in between. All or nothing, Sara. I'm offering that to you, and you have to decide if you really want it. There's a reservation in your name with American Airlines. I'll be on the plane. I hope you will be, too." He walks away and the door opens and shuts behind him."
Arvosana: 8+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti