8. helmikuuta 2014

Kirja: The Game Changer

The Game Changer (The Perfect Game, #2)
Kirja: The Game Changer
Kirjailija: J. Sterling
Gengre: nuoret, romantiikka
Sarja: The Perfect Game #2
Sivumäärä: 322
Julkaisuvuosi: 2013

Jack appeared at my door last night after six months of no communication wearing a Mets jersey and holding a dozen red roses. He told me he was sorry, that he loved me, and that he would earn my trust again. It took everything in me to not fall apart at the mere sight of him. I wanted to take him back into my life, but I needed to know that this time it would be forever…

Muita kirjailijan kirjoja: Sarjassa aiemmin ilmestynyt "The Perfect Game"
Arviointi: Jos ensimmäisen osan jälkeen jäin innolla odottamaan, että saisin lukea lisää Jackin ja Cassien elämästä, tämä kirja todellakin tyydytti lukemisen ja tiedon haluni. Totaalisesti! Sterlingin tavassa kirjoittaa on vain jotain mikä pitää lukijan otteessaan. Eikä asiaa kyllä yhtään vaikeuta se, että jokainen sivu tuo lukijalle jotain uutta ja mielenkiintoista ajateltavaa. Ajatuksia, monimutkaisia suhteita, riitoja, rakkautta, työtä, ongelmia... Niitä tämä kirja sisältää vaikka millä mitalla.
     Jos ensimmäisen kirjan aikana aloin jumaloimaan Jackia, tämä kirja jatkoi samaa rataa. Tosin edelleen oli niitä hetkiä jolloin olisin halunnut kumauttaa Jackilta tajun kankaalle ihan vain sen vuoksi, että Cassie ei siihen itse pystynyt. Ja no, kyllähän se Jackin itsesäälissä rypeminen alkoi hieman ärsyttämään, mutta onneksi sitä ei ollut paljoa. Cassie taas yllätti joskus pienellä ja ehkä hieman liian kapealla ajattelutavallaan. Tosin hänen suhtautumisensa Jackin uraan oli jotain, mistä moni voisi ottaa mallia. Siis myös silloin kun parisuhteen toinen puoli ei ole ammattiurheilija.
     Vaikka tämäkin osa oli hyvä ja mielenkiintoinen ja ihana ja pakko lukea, niin jotenkin vain ensimmäinen osa oli silti parempi. Ehkä siihen vaikutti se, että omalla tavallaan tässä osassa juoni vain ei tuntunut etenevän mihinkään. Jack ja Cassie olivat taas yhdessä, uusien ongelmien kanssa tosin. Tai sitten vain jäin odottamaan vielä jotain uutta. Tämä jatkoi ehkä liian tasaisesti hyvin alkanutta sarjaa.. Kuka sen sitten oikeasti tietää. Mutta ei tämäkään ollut mitenkään huono lukukokemus,, päinvastoin.

     “I was standing before my family and friends, marrying the only person in the world I’ve ever wanted to marry. There would be no annulling this marriage. No end to this beginning. No trade for this team.
     People spend their lives searching for their one true love, their other half. I found mine in college, dancing in a fraternity house driveway. Lucky for me, she found me right back.


     I can’t wait until she’s knocked up.”
Arvosana: 8-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti