9. lokakuuta 2014

Kirja: Tangled

Kirja: Tangled
Kirjailija: Emma Chase
Gengre: romantiikka, erotiikka, aikuiset
Sarja: Tangled #1
Sivumäärä: 254
Julkaisuvuosi: 2013
Luettu: kesäkuussa 2014

Drew Evans is a winner. Handsome and arrogant, he makes multimillion dollar business deals and seduces New York’s most beautiful women with just a smile. He has loyal friends and an indulgent family. So why has he been shuttered in his apartment for seven days, miserable and depressed?

He’ll tell you he has the flu.

But we all know that’s not really true.

Katherine Brooks is brilliant, beautiful and ambitious. She refuses to let anything - or anyone - derail her path to success. When Kate is hired as the new associate at Drew’s father’s investment banking firm, every aspect of the dashing playboy’s life is thrown into a tailspin. The professional competition she brings is unnerving, his attraction to her is distracting, his failure to entice her into his bed is exasperating.

Then, just when Drew is on the cusp of having everything he wants, his overblown confidence threatens to ruin it all. Will he be able untangle his feelings of lust and tenderness, frustration and fulfillment? Will he rise to the most important challenge of his life?

Can Drew Evans win at love?

Tangled is not your mother’s romance novel. It is an outrageous, passionate, witty narrative about a man who knows a lot about women…just not as much as he thinks he knows. As he tells his story, Drew learns the one thing he never wanted in life, is the only thing he can’t live without.

Arviointi: Nyt minun on vaivan pakko myöntää, että tämä kirja sai minut hymyilemään ja nauramaan. Mutta, se ei vain aina riitä. Tai ehkä se riittäisi jos kirjan hahmot eivät ärsyttäisi niin paljoa.
     Ensinnäkin, Drew oli niin normaali maailmaa nähnyt naistenmies, että pahempaa ei voisi olla. Ja Kate sitten taas? Hän oli joskus niin itsekäs, että olisin halunnut kuristaa häntä hieman ja takoa järkeä päähän. Mutta niin, ehkä kaikessa ärsyttävyydessään he olivat niin ihmismäisiä, että ehkä juuri se oli suurin ongelma.
     Tätä kirjaa on arvosteltu täydelliseksi, mutta omasta mielestäni se ei ollut ihan sellainen. Tai ehkä vain odotukseni olivat liian korkealla lopputulokseen nähden. Tai sitten ongelmana oli Chasen tyyli kirjoittaa, joka ei itseäni oikein napannut. Olisin halunnut vain hyppiä muutaman kohdan kirjasta yli. Asiat eivät vain aina tuntuneet kovin loogisilta. Tai sitten minä en vain ymmärtänyt, että mistä hitosta aina puhuttiin.

”Do you see that unshowered, unshaven heap on the couch? The guy in the dirty gray T-shirt and ripped sweatpants?
     That’s me, Drew Evans.
     I’m not usually like this. I mean, that really isn’t me.
     In real life, I’m well-groomed, my chin is clean-shaven, and my black hair is slicked back at the sides in a way I’ve been told makes me look dangerous but professional. My suits are handmade. I wear shoes that cost more than your rent.”

Arvosana: ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti