15. elokuuta 2014

Kirja: Never Say Never


Kirja
: Never Say Never
Kirjailija: Kailin Gow
Gengre: nuoret, romantiikka
Sarja: Never Knights #1
Sivumäärä: 245
Julkaisuvuosi: 2012
ISBN: 978-159-748-0161

What girl wouldn't want to be surrounded by the sexy guys from the hottest teen rock sensation in the country? 18-year-old Never "Neve" Knight, not only is surrounded by the hottest boys to hit the music charts, but she is the band's lead singer. As the band's lead singer and manager, Never formed and shaped the band to where it is today, a band on the rise and on the brink of being signed by a label. As one of the guys, she knew each of the band members since they were all snot-nose ten-year-olds. While her boys were the cutest guys and they would protect her like knights, she couldn't date any one of them and ruin the chance at being signed with the record label of her dreams. 

That changes when one of the band members suddenly drops out of the band, and in walks Danny Blue, with his dreamy blue eyes, hot body, and British accent. Suddenly, Never's solid world has turned to mush, and her rule for not dating one of her band members is seriously challenged. Can she keep her head straight and get her band signed with a label without losing her heart?

Arviointi: Yep. Luettu ja koettu, eikä enää samaa uudestaan,, kiitos. Sen verran tästä kirjasta muistan. Tosin nyt täytyy myöntää, että eipä tämä juonikaan nyt niin kovin kummoiselta kuulosta. Että sinänsä ei ole mikään ihme, ettei lopputulos ollut mikään päätä huimaavan hyvä.
     Kuitenkin, kuten varmasti jokaisessa kirjassa, oli tässäkin ne hyvät kohtansa. Ehkä se oli paras kohta omasta lukukokemuksestani kun kirjan viimeinen sivu tuli näkyviin ja tajusin, että ”Vihdoin, se on luettu!”. Joka tapauksessa olen antanut silloin tälle teokselle kolme tähteä. Mistähän ne on mahtanut tulla? Ehkä siitä, että Gow osaa kirjoittaa elävästi ja mielenkiintoisesti. Hän ei jää johonkin seinätapettiin liian kauaksi aikaa, mutta kertoo jos sen olemassaololla on jokin tärkeä tarkoitus. Gown teksti oli helppoa luettavaa, vaikka luinkin kirjan englanniksi. Ja kyllähän se juonikin oli ihan mielenkiintoinen, mutta jotenkin se vain oli liian helposti-unohdettava (paremman adjektiivin puuttuessa).

Arvosana: ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti