17. lokakuuta 2013

Kirja: Entwined with You

15731779
Kirja: Entwined with You (suom. Sinuun kiedottu)
Kirjailija: Sylvia Day
Gengre: romantiikka, erotiikka
Sarja: Crossfire #3
Julkaisuvuosi: 2013 (suom. 2013)

 Eva ja Gideon aikovat pysyä yhdessä ikuisesti - hinnalla millä hyvänsä.

Muita kirjailijan kirjoja: Sarjassa aiemmin ilmestyneet "Bared to You" sekä "Reflected in You"
Arviointi: Viimeinen osa saatu vihdoin päätökseen ja täytyy sanoa, että ainoa asia mikä alkoi hieman ärsyttää oli: lievä yhdenvertaisuus Fifty Shades of Gray:n kanssa. Miksi tässäkin piti olla joku mustasukkainen, puoliksi hullu exä joka ei ole tyytyväinen elämäänsä?! Mutta muuten kyllä oli ihan mukavaa luettavaa alusta loppuun. Seksikohtauksia ei ollut niin paljoa kuin aikaisemmissa osissa, ja muutakin toimintaa mahtui siis matkaan mukaan. Tämä osa alkoi jo tuntua sellaiselta kesälomapäivän ajanviete-kirjalta, vaikka nyt ei olekaan kesä.
     Dayn kirjoitustyyli oli kyllä vähän hämäävää välillä. Tekstistä sai helposti sellaisen kuvan, että aikaa oli kulunut vaikka kuinka, mutta sitten ei ollutkaan mennyt kuin vasta muutama päivä. Tämä sai hieman hämmentymään joissain kohtia, mutta ei siitä aiheutunut kuitenkaan ongelmia.
     Saatuani kirjan luettua, tuli sellainen olo että kyllä tästä vielä yksi osa pitäisi tulla. Kaksi edellistä osaa loppui hyvin, eikä niiden jatkoksi olisi tarvinnut tehdä seuraavaa osaa. Tämä osa taas loppui niin kesken, että neljäs osa tuntuisi hyvin loogiselta...

     "Gideon rejoined us just then, and the look he gave me told me we weren't done talking about my going away for the weekend. But when Cary headed down the hallway to his room, I grabbed Gideon and kissed him hard, delaying that conversation. As I'd hoped, he didn't hesitate to pull me in and take over, his mouth eating at mine with lush, deep licks.
     Moaning, I let him sweep me away. The world could go crazy by itself for a night. Tomorrow was soon enough to face it and everything we had to deal with.
     I grabbed him by the tie. "Tonight, you're mine."
     "I'm yours every night", he said in that warm, raspy voice that stirred the hottest fantasies.
     "Start now." I walked backward, pulling him toward my room. "And don't stop."
     He didn't. Not 'til morning."
Arvosana: 9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti