1. huhtikuuta 2016

Kirja: Puhelintytön salaiset seikkailut



Kirja: Puhelintytön salaiset seikkailut (The intimate adventures of a London call girl)
Kirjailija: Belle de Jour
Genre: romantiikka, erotiikka, tositapahtuma
Sivumäärä: 348
ISBN: 978-952-279-096-5
Kustantaja: Bazar
Julkaisuvuosi: 2005
Luettu: keväällä 2016

Kurkistus lontoolaisen luksusprostituoidun arkeen
Akateemisesti koulutettu Belle de Jour huomaa valmistumisensa jälkeen, että työnsaanti Lontoossa ei ole helppoa. Hän ei jää toimettomaksi, vaan päättää hankkia vuokrarahat myymällä itseään.

Arvostelu: Päiväkirjat eivät kuulu niihin omiin lempiluettaviin, mutta koska olen kyseisestä teoksesta tehtyä televisiosarjaa tullut pari jaksoa joskus katsoneeksi, niin pitihän tämä kirjakin sitten lukaista läpi kun se kirjakaupasta käteen tarttui.
Odotukset kirjaa kohtaan olivat korkeat, mutta niihin tämä ei aivan yltänyt. Kuvailu ja kerronta oli toki hienoa, eikä se jättänyt mitän pois. Jotkin yksityiskohtien uupumiset jäivät itseä hieman ärsyttämään ja kirja tuntui loppuvan tyystin kesken. Mutta, jos toinen omasta elämästään kirjoittaa, niin totta kai se tuntuu loppuvan kesken.
Jotkin takaumat hieman hämmensivät, rikkoen tarinaa. Oli vain niin outoa lukea kirjaa, jossa jokainen "luku" ei liittynyt mitenkään toisiinsa. Mutta nyt kirjan luettuani, voin sanoa olevani tyytyväinen tähän kokemukseen. Täytyy tosin myöntää, että jos tästä olisi enemmän osia, niin niitä en varmaan tulisi lukemaan. Niin paljon minua ei alkanut kiinnostamaan Bellen elämä.
Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti