14. heinäkuuta 2013

Kirja: Jotain sinistä


Kirja: Jotain sinistä (Happy Ever After)
Kirjailija: Nora Roberts
Suomentaja: Heli Naski
Gengre: romantiikka, aikuiset
Sarja: Morsiussarja #4
Julkaisuvuosi: 2010 (suomeksi 2011)
ISBN: 978-951-20-8226-1

 Lapsuudenystävät Mackensie, Emmaline, Laurel ja Parker pyörittävät menestyvää hääpalveluyritystä. Työn ohella kolme heistä on jo onnistunut löytämään rakkauden itselleenkin, mutta hääsuunnittelija Parker Brown on kiinnotuneempi BlackBerrystään kuin sulhonmetsästyksestä.
Parker on säntillinen säihkysääri, joka saa loihdittua jokaisen asiakkaansa hääpäivästä täydellisen, mitä ikinä tielle sitten tuleekin. Hänellä on homma täydellisesti hallussa - kunnes Malcolm Kavanaugh sotkee kaiken. Prätkän selässä viihtyvä entinen stuntmies ei todellakaan edusta sitä mitä hallittu Parkeer luulee kaipaavansa. Mutta tuntemattomia ovat rakkauden tiet...

Muita kirjailijan kirjoja: "Jotain uutta", "Jotain vanhaa", "Jotain lainattua", Puutarha- sarja ja paljon muuta
Arviointi: Upean Morsiussarjan upea viimeinen osa, se täytyy sanoa. Jotenkin minua vain häiritsi tässä kirjassa se, että itse päähenkilöistä - Parkerista ja Malcolmista - ei kerrottu kovinkaan paljoa. Ne osat joita ei käytetty näiden kahden välisiin toimiin, käytettiin Parkerin työskentelyyn. Aikaisemmissa osissa tietenkin tutustuttiin myös hahmojen töihin, mutta tässä kirjassa sitä oli aivan liikaa. Aivan liian monet häät, kokoukset ja kaikki muu mikä nyt asiaan liittyy.

     "Mal tarttui Parkeria olkapäistä ja vetäisi tämän itseään vasten. Hänen suunsa kova, kuuma vaatimus auttoi Parkeria aika lailla.
     Kun Parker kohotti käsivartensa kietoakseen ne Malin kaulaan, Mal kiskaisi hänen villapaitansa ylös, riisui sen yhdellä nopealla, kärsimättömällä liikkeellä ja heitti sen tuolille.
     "Voit ripustaa sen myöhemmin."
     "Villapaitoja ei ripusteta."
     "Miksi ei?"
     "Koska -" Parkerin henki salpautui, kun Malin kädet hivelivät ohutta aluspaitaa ja hänen ihoaan. "Silloin villapaita menettää muotonsa."
     "Minä pidän sinun muodoistasi." Mal riisui aluspaidan ja heitti sen villapaidan päälle. "Ja näistä." Hän kuljetti sormiaan Parkerin luumunväristen rintaliivien pitsikupeilla. "Sinulla on värisilmää.""
Arvosana: 7½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti