5. elokuuta 2016

L. Marie Adeline: S.E.C.R.E.T Kuuma liekki


Nimi: S.E.C.R.E.T Kuuma liekki (S.E.C.R.E.T)
Kirjailija: L. Marie Adeline
Suomentanut: Riie Heikkilä
Sarja: S.E.C.R.E.T
Genre: erotiikka, aikuiset
Sivumäärä: 314
ISBN: 978-951-1-27386-8
Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2013
Luettu: 8/16

S.E.C.R.E.T
Emme tuomitse. Emme rajoita. Emme häpeä.

Cassie Robichaudin elämä tuntuu junnaavan paikoillaan. Hän on töissä kahvilassa, ja kotona häntä odottaa yksinäinen sänky ja kissa. Sitten Cassie löytää muistikirjan, jonka salaperäinen nainen jättää jälkeensä kahvilaan. Kirjassa on hämmentävän intiimejä ja suoria tunnustuksia naisen seksielämästä sekä kymmenen kohdan ohjelma: antautuminen, rohkeus, luottamus... Kirja johdattaa Cassien S.E.C.R.E.T-nimiseen salaseuraan, jonka tehtävänä on auttaa naisia toteuttamaan kaikkein salaisimmat eroottiset fantasiansa ja ottamaan elämänsä haltuun. Cassiella on edessään kuumia ja kielletyiltäkin tuntuvia kohtaamisia, kun hän alkaa seurata kymmenen kohdan polkua kohti seksuaalista vapautumista ja uutta, intohimoisempaa elämää...

Arvostelu: Noin kuukausi sitten kävelin kirjakaupan (Suomalainen) ohi ja huomasin tarjouksen: 3 pokkaria 15€. Menin selailemaan suuriksi pinoiksi kasattuja kirjoja ja löysin tämän sarjan kolme osaa. Muita mielenkiintoisia kirjoja en sitten löytänytkään, joten otin vain kolme pokkaria ja siirryin maksamaan. Aivan ihana myyjä suositteli minulle myös toista samantapaista sarjaa, johon ehkä tulen vielä joskus tutustumaan.
     Kuitenkin, odotin innolla, että pääsen aloittamaan tämän kirjan ja nyt vihdoin pääsin. Pitkästä aikaa sain käsiini kirjan, mistä en olisi halunnut irrottaa vaan lukea yhdeltä istumalta. Harmikseni jouduin kuitenkin lukemaan tämän kahdessa osassa. Ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aurinkoinen päivä ulkona lukien ja sateinen päivä sisällä samoissa puuhissa. Ja näin kesällä on onneksi aikaa, niin pitkät lukuhetket eivät haitanneet muun maailman menoa.
     Kirjan tarina eteni reippaasti ja määrätietoisesti. Kauheasti ei mitään ylimääräistä löpisty, vaan asiat kerrottiin ja siirryttiin seuraavaan. Erotiikan osuus oli vähän sitä sun tätä ja ainakin itse jäin hieman kaipaamaan kuvailua ja toimintaa. En kuitenkaan sano, etteikö tämä kirja olisi saanut mielikuvia nousemaan pintaan. Siltä osin siis tämä kirja ei ollut täysin erotiikkapläjäys ja sopii hieman nuoremmillekin lukijoille, jos vain genre sinänsä kiinnostaa.

     "Hän painoi vielä yhden hellän suudelman niskaani, peruutti sitten ulos ovesta ja sulki sen takanaan. Näin peilistä kasvoni, jotka olivat täynnä henkeä ja elämää. Vedin vaatteet ylleni ja roiskutin sitten vielä vähän vettä kasvoilleni." s. 169

     Kaiken kaikkiin kirjan lukeminen oli miellyttävä lukukokemus ja jatkan tästä melkeinpä heti siihen seuraavaan osaan. Tämä kirja sai myös aikaan erinäisiä tunnereaktioita, mikä itseäni hieman jopa ihmetytti. Salaseuran toiminta vaikutti ihan juuri sellaiselta, että jos se tulisi päivänvaloon kaikkien tietoisuuteen, ei asiaa ehkä katsottaisi kovin hyvällä. Mutta, en paljasta siitä sen enempää.
Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti