10. joulukuuta 2013

Kirja: Sweet Surrender

Sweet Surrender (Sweet, #1)
Kirja: Sweet Surrender
Kirjailija: Maya Banks
Gengre: erotiikka, romantiikka, aikuiset
Sarja: Sweet #1
Sivumäärä: 344
Julkaisuvuosi: 2008
ISBN: 978-042-5219-430

Under Faith alone's deceptively soft exterior lies a woman who knows exactly what she wants: a strong man who'll take without asking - because she's willing to give him everything...

Dallas cop Gray Montgomery is on a mission: find the guy who killed his partner and bring him to justice. Sofar, he's found a link between the killer and Faith - and if Gray has to get close to her to catch the killer, so be it.

Faith is sweet and feminine, everything Gray wants and desires in a woman, but he suspects she's playing games. No way would she allow a man to call the shots in their relationship. Or would she?

Faith sees in Gray the strong, dominant man she needs, but he seems determined to keep her at a distance. So she takes matters into her own hands to prove to him it's no game she's playing. She's willing to surrender to the right man. Gray would like to be that man. But catching his partner's killer has to be his first priority - until Faith is threatened and Gray realizes he will do anything to protect her.

Arviointi: Taas yksi kirja jonka päätin lukea kaverin suositusten takia. Ja no, ei se täydellinen pettymys ainakaan ollut. Oli todellakin mukava lukea erotiikka-kirjallisuuden puolelle sijoittuvaa kirjaa, joka ei muodostunut pelkästään seksuaalisesta kanssakäymisestä. Tässä kirjassa meinaan oli todellakin juoni! Vaikka tämä lähenteleekin paljon Harlequineja, ei tätä sellaiseksi voisi kuitenkaan aivan suoraan kutsua. Tämä ei vain ollut aivan niin siirappista ja ennalta-arvattavaa. Ei ainakaan samalla tavalla kuin normaalisti Harlequinit ovat.
     Hieman ille kyllä hämmennyin siitä, että alussa vain selostettiin kaikenlaista itse kirjan henkilöistä, eikä "itse toimintaa" ollut juuri lainkaan. Mutta niin, sitten kun päästiin itse tähän toimintaan, se olikin kaikki tungettu samaan suureen ja monimuotoiseen läjään. Jotenkin tuntui siltä, että kirjailija on vasta silloin päättänyt minkälainen kirjasta (ja tulevasta sarjasta) tulisi. Vaikkakin koko alkukirja oli jo antanut pohjustusta tulevaan, sitä en voi kieltää.
     Loppujen lopuksi tämän voisi sijoittaa johonkin Harlequinien ja Fifty Shades of Greyn välille. Juonen sisältämä muukin elämä Harlequineista ja seksikohtauksien sidonnat ym. Fifty Shades of Greysta (siis tyylillisesti, koska tämähän on ilmestynyt jo ennen ks. sarjaa).
     Loppujen lopuksi kirja oli lukukokemuksena ihan suht hyvä. Ja jos ei halua lukea kaikkia seksikohtauksia, voi aivan hyvin jättää melkein lopusta jonkun verran sivuja lukematta ja palata sitten lukemaan lopun juonenkäänteet. Muuten kirja kun oli vain selostusta ihmisten elämästä ajatuksineen. Noin periaatteessa.
Arvosana: 8+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti