9. syyskuuta 2016

L. Marie Adeleine: S.E.C.R.E.T. Nautinnon kutsu

Kuvahaun tulos haulle nautinnon kutsu
Nimi: S.E.C.R.E.T. Nautinnon kutsu (S.E.C.R.E.T. Revealed)
Kirjailija: L. Marie Adeleine
Suomentaja: Oona Timonen
Genre: erotiikka, aikuiset
Sarja: S.E.C.R.E.T.
Sivumäärä: 335
ISBN: 978-951-1-28466-6
Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2014
Luettu: 9/16

Eroottisen trilogian päätösosa tarjoaa uskaliaita nautintoja

Naisten salaseura S.E.C.R.E.T. toteuttaa jäsentensä seksuaalifantasiat ja vapauttaa heidät elämää kahlitsevista rajoitteista. Kolmikymppinen Cassie Robichaud on saanut kiihkeän seksielämän ja lopulta rinnalleen suuren rakkautensa Will Foretin.
     Mutta kun Cassien menneisyys S.E.C.R.E.T:issä tulee Willin tietoon, romanssi on historiaa. Cassien on aika keskittyä uraansa uuden ravintolan osakkaana - ja Willin yhtiökumppanina.
     Menestyneen uutisankkurin Solange Faradayn rakkauselämä on eron jäljiltä päässyt nuupahtamaan. S.E.C.R.E.T:in avulla hän pääsee tutkimaan uusia intohimon salaisuuksia. Ja Solange on valmis menemään pidemmälle kuin kukaan S.E.C.R.E.T:issä.

Arvostelu: S.E.C.R.E.T:in viimeinen osa on toisen osan tavoin kerrottu kahden henkilön näkökulmasta. Toisen henkilön elämä on mielenkiintoista ja sitä jaksaa lukea vaivatta. Toisen taas, yhtä tylsää luettavaa kuin toisessakin osassa. Ja selvennykseksi halua sanoa, että se mielenkiintoinen elämä kuuluu uudelle hahmolle Solangelle kun taas se tylsä kuuluu tutulle ja turvalliselle Cassielle, joka edelleen ei tiedä mitä elämältään haluaa ja harrastaa seksiä yhden kanssa ja rakastaa toista ja on heistä molemmista mustasukkainen. Että näin.
     Minun on pakko myöntää, että tämä viimeinen osa oli mielestäni kaikkein suurin pettymys tässä sarjassa. Mihin ei onneksi ole ehtinyt mahtua kovin montaa pettymystä. Takakannessa sanotaan: "Ja Solange on valmis menemään pidemmälle kuin kukaan S.E.C.R.E.T:issä", joten totta kai sitä odottaa innolla jotain suurta ja ihmeellistä. Ja mikä tämä ihmeellisyys sitten oli? No se, että tämä nainen kieltäytyy kahdesta askeleesta (en tuomitse, totean vain) ja päätyy lopulta takaisin yhteen ex-miehensä kanssa. Ja ai niin, hän haluaa kaikista varoituksista huolimatta päästä suorittamaan yhden fantasiansa miehen kanssa, joka on aikaisemmin yrittänyt tuhota koko salaseuran.
     Eniten kuitenkin ehkä petyin siihen, miten hitaasti kaikki tuntui alussa etenevän ja sitten lopussa hypittiin miljoonan asian yli ja äkkiä vietettiinkin jo häitä. Seuraavaksi käänsin eteeni kirjan takakannen ja tajusin, että se siitä. Joten kyllä, olen hyvin pettynyt tähän osaan. Mutta silti, minun on pakko sanoa siitä myös jotain myönteistä (koska kyllä, myönteisiäkin asioita oli havaittavissa). Ensinnäkin, tässä viimeisessä osassa kerronta ja kuvailu tuntui olevan enemmän hallussa kuin kahdessa edellisessä. Tai sitten tässä osassa ei vain ollut muuten mitään kerrottavaa niin oli pakko hieman kuvailla kaikenlaista. Ja siis, kyllähän tämän osan luki ihan vaivatta loppuun asti, ei se sentään liian tylsä ollut. Olen kuitenkin tyytyväinen, että se on nyt ohi ja saan siirtyä seuraaviin kirjoihin. Ehkä vielä joskus palaan tämän sarjan pariin. Ja ehkä silloin näen sen uudessa valossa ja totean sen olevan huippuluokkaa.
Arvosana: **
Muut sarjassa ilmestyneetS.E.C.R.E.T. Kuuma liekkiS.E.C.R.E.T. Polttava peli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti