12. maaliskuuta 2014

Kirja: Music of the Heart

Music of the Heart (Runaway Train, #1)
Kirja: Music of the Heart
KirjailijaKatie Ashley
Gengre: romantiikka
SarjaRunaway Train #1
Sivumäärä: 369
Julkaisuvuosi: 2013
ISBN978-130-1786-459

For Abby Renard, the plan was supposed to be simple—join her brothers’ band on the last leg of their summer tour and decide if she’s finally ready for the limelight by becoming its fourth member. Of course, she never imagined stumbling onto the wrong tour bus at Rock Nation would accidentally land her in the bed of Jake Slater, the notorious womanizing lead singer of Runaway Train. When he mistakes her for one of his groupie’s, Abby quickly lets him know she sure as hell isn't in his bed on purpose.

Jake Slater never imagined the angel who fell into his bed would resist his charms by promptly kneeing him in the balls. Of course, the fact she seems like a prissy choir girl makes her anything but his type. So he is more than surprised when after betting Abby she wouldn’t last a week on their tour bus, she is more than willing to prove him wrong. But as Jake’s personal life begins to implode around him, he finds an unlikely ally in Abby. He’s never met a woman he can talk to, joke with, or most importantly make music with.


As the week starts comes to a close, neither Abby nor Jake is ready to let go. Can a sweetheart Country songstress and a bad boy of Rock N Roll actually have a future together?

Arviointi: Luettuani kirjan takakannen, en voinut olla ajattelematta, että miten ihmeessä joku voi joutua vieraaseen bussiin? Mutta täytyy kuitenkin myöntää, että idea sai minut lukemaan tämän kirjan. Onneksi. Ja nyt minustat tuntuu, että voisin lukea tämän uudestaa koska vain. Mutta ehkä jätän tämän osan ja jatkan sitten seuraavasta. Ja toivon, että se jatkaa tämän osan tyyliä.
     On olemassa kirjoja joissa on turhamaisuutta, itsesääliä ja kuviteltua onnea. Sitten on sellaisia kirjoja kuin tämä joissa on kipua, rakkautta ja aitoa, sydämellistä onnea ja lämpöä. Ja juuri se teki tästä kirjasta jotain erikoista ja ihanaa.
     Jake Slater muokkautui mielessäni eksyneeksi pieneksi pojaksi, jolla on valtava unelma. Abby taas sitä vastoin muovautui pikkupoikaa rakastavaksi ja häntä auttavaksi hahmoksi. Päästäkseen jonkun lähelle, on joskus vain siedettävä kipua. Ja jos se joku on niin sekaisin kuin Jake, moni jättäisi yrittämisen heti alkuunsa. Onneksi Abby ei kuitenkaan lopettanut kesken, sillä Jakestakin löytyi se aivan ihana puoli, mihin kuka vain rakastuisi.

"Baby, it breaks my heart to have to leave you here—shattered and alone.
With no one to pick up the pieces or ease the ache that you own.
There isn’t anything I wouldn’t do for you or for your love
Each and every moment I had with you was an amazing gift from above.
I’ll wrap the memories around me like a blanket as this winter crushes my soul.

And although I can’t stay, I’ll keep you with me each and every day."

Arvosana: ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti