25. kesäkuuta 2013

Kirja: Kahlittu


Kirja: Kahlittu (alk. per. Burned  

Kirjailija: P.C. Cast, Kristin Cast
Suomentaja: Inka Parpola
Gengre: fantasia, nuoret

Sarja: Yön talo #7
Julkaisuvuosi: 2010 (suomessa 2013)
ISBN: 978-951-1-258407


Pimeyden kahleet on katkaistava - mutta onko olemassa valkoista ilman mustaa?

Yön talossa on pimeää. Zoey Redbird makaa vuoteellaan kuin kuollut, sillä hänen sielunsa on siirtynyt rakastetun perässä tuonpuoleiseen. Hänellä on seitsemän päivää aikaa palata, mutta syyllisyys kahlitsee hänet rajan taakse. Ainoa, joka voi auttaa, on hänen soturinsa Stark. Mutta miten matkata rajan yli menettämättä itse henkeään?

Muita kirjailijan kirjoja: sarjan muut osat "Merkitty", "Petetty", "Valittu", "Piinattu", "Vainottu" ja "Lumottu" Sekä P.C. Castin yksin kirjoittama Partholon- sarjan kolme osaa
Arviointi: Upea, mielenkiintoinen, mukaansatempaava, viihdyttävä, surullinen, humoristinen... Kaikkea mitä kuusi ensimmäistä osaa on ollut ja toivottavasti tulevat osat ovat myös. Se vain on niin, että Zoeyn ja hänen ystävien seikkailuista ei voi saada tarpeekseen. Ainoa miinus on se, että vaikka kirjat tuntuvat melko paksuilta, ne lukee aivan liian nopeasti, eikä uutta osaa ole kuitenkaan aivan heti käden ulottuvilla. 

Kuitenkin, tämä kirja on taas osoitus siitä miten hyvin P.C. ja Kristin toimivat yhteen ja saavat aikaiseksi hyvän kirjan. Juoni etenee eikä turhia kohtauksia ole liian paljoa. Joitakin kohtia olisin tosin jättänyt pois, mutta toisaalta ne veivät juonta omalta osaltaan huomattavasti eteen päin. En v oi varmaan muuta kuin odottaa vielä hetken aikaa että pääsen lukemaan seuraavaa osaa. Kun tämäkin osa jätettiin niin jännittävään kohtaan..
Arvosana: 10-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti