1. tammikuuta 2014

Elokuva: Yhdet häät ja kolme anoppia (2013)
Elokuva: Yhdet häät ja kolme anoppia (The Big Wedding)

Suomen ensi-ilta: 7.6.2013
Ohjaaja: Justin Zackham
Gengre: komedia, romantiikka

Pääosissa: Robert De Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl, Amanda Seyfried, Topher Grace, Robin Williams, Ben Barnes, Marc Blucas, Kyle Bornheimer, Christine Ebersole
Ikäraja: 7
Kesto: 89min


"Koskaan ei ole liian myöhäistä käyttäytyä kuin oikea perhe."

Kauan sitten eronneet Don ja Ellie Griffin (Robert De Niro ja Diane Keaton) kohtaavat uudelleen viettääkseen ottopoikansa Alejandron (Ben Barnes) häitä. Alejandron syvästi katolinen biologinen äiti saapuu häihin ja Don ja Ellie ovat pakotettuja teeskentelemään että he ovat edelleen naimisissa. Järjestely aiheuttaa haasteita kaikille ja erityisesti Donin nykyiselle avovaimolle Bebelle (Susan Sarandon). Koko näytelmän keskellä, perheen lapsilla on omat pulmansa rakkaudessa ja häiden tuomissa yllätyksissä.

Arviointi: En voi sanoa mitään muuta kuin että tämä oli hauska ja viihdyttävä elokuva. Voisin kyllä katsoa toisenkin kerran. Ja aivan varmasti nauraisin silläkin katselukerralla. Ainoa mikä itseäni tämän elokuvan kohdalla surettaa on se, että en ehtinyt katsomaan tätä yhtään aikaisemmin. Ensi-illasta on kuitenkin nyt päässyt vierähtämään jo jokunen tovi.. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, voisin kai sanoa. Ja mielestäni se sopii muutenkin hyvin tämän elokuvan teemaan. Jokaisen perheenjäsenen kohdalla.

     En oikeasti tiedä, että mitä muuta tästä nyt sanoisin. Elokuva oli hyvä, mutta parempikin olisi voinut olla. Joissakin kohtia juoni oli hieman sekava, mutta äkkiäkös nuo epäkohdat korvattiin.
Arvosana: 9+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti