1. tammikuuta 2014

Elokuva: Frozen (2013)


Elokuva: Frozen: huurteinen seikkailu

Suomen ensi-ilta: 20.12.2013
Ohjaaja: Markus Bäckman, Chris Buck, Jennifer Lee
Gengre: komedia, seikkailu, animaatio
 
Ikäraja: 7
Kesto: 109min


Ikuinen optimisti Anna lähtee jännittävälle matkalle yhdessä karskin erämiehen Kristoffin ja tämän uskollisen poron Svenin kanssa etsiäkseen sisarensa Elsan, jonka jäätävät taikavoimat ovat suistaneet Arendelin kuningaskunnan ikuiseen talveen. Matkalla Anna ja Kristoff kohtaavat vuoriston vaaroja, ankaria olosuhteita, vuorenpeikkoja ja hulvattoman hauskan lumiukon nimeltä Olaf heidän yrittäessään yhdessä pelastaa valtakunnan.


Arviointi: Tui tui sitä Olafia! Ja kyllä Svenkin aika söpö oli ,, poroksi. Ja tosiasia on, että trailerin perusteella olisin halunnut nähdä hieman enemmän heidän tekemisiä ja kommelluksia. Mutta ei voi mitään, tähän on tyydyttävä. Enkä sano, että tämä olisi ollut näinkään mitenkään huono tai ei-katsottava. Tämä oli hauska, koskettava ja mukaansatempaava elokuva. Kerran katsottavissa oleva, mutta en nyt kovin montaa kertaa ainakaan maksaisi tämän näkemisestä.

     Jotenkin on tässä vuosien saatossa tuntunut, että Walt Disneyn elokuvien laatu on heikentynyt, mutta tähän on kyllä panostettu. Melkein tuli "vanhat" hyvät ajat mieleen kun katselin tätä. Jotenkin juoni vain oli niin perus Disneytä. Ja oli hienoa, että elokuvan lopussa etsitty tosirakkaus ei ollutkaan Annan ja tämän ihastuksen välistä, vaan Annan ja Elsan. Se vain on jotain niin normaalia ja omaperäistä Disneyn laatua, että jo se on yksi syy katsoa tämä elokuva.
Arvosana: 8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti