22. heinäkuuta 2013

Elokuva: Suuri puhallus (2013)Suuri puhallus (2013) Poster
Elokuva: Suuri puhallus (Now You See Me)

Suomen ensi-ilta: 19.7.2013
Ohjaaja: Louis Leterrier
Käsikirjoittajat: Ed Solomon, Boaz Yakin
Gengre: jännitys

Pääosissa: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Melanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine


Ryhmä maailman taitavimpia taikureita järjestää huimapäisiä ryöstöjä esitystensä aikana ja jakaa rahat yleisölle. FBI yrittää pysäyttää tämän uhkarohkean joukon - kissa-hiirileikki voi alkaa.

Arviointi: Ensimmäinen ajatus elokuvan jälkeen: hyvä ja viihdyttävä elokuvakokemus. Ei tosin yltänyt ihan niin korkealle mitä ajattelin, mutta ei tämä kauaksi siitä jäänyt. Olisin kuitenkin kaivannut hieman enemmän toimintaa ja muunlaista etenemistä juonen kannalta. Elokuva ei kuitenkaan jättänyt kylmäksi, enkä usko olevani ainut näin ajatteleva. Toki elokuvan juoni oli vähän mitä oli, eikä se tuntunut ohjaavan elokuvaa eteenpäin. Pääasiana tuntui olevan taikatemput ja poliisien etsinnät. Jotenkin kaiken takana oleva juonirakenne tuntui jäävän kaiken alle niin, että se ei tuntunut kovinkaan merkittävältä. 

     Täytyy kuitenkin myöntää, että elokuvan idea oli hyvä. Kuolleen taikurin pojan kaunaa on mukava katsella kun se tehdään noin taidokkaasti.
Arvosana: 9-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti