30. heinäkuuta 2013

Elokuva: Nightmare - Painajainen merellä (2012)Elokuvan juliste
Elokuva: Nightmare - Painajainen merellä

Suomen ensi-ilta: 5.12.2012
Ohjaaja: Marko Äijö
Käsikirjoittajat: Tiina Tanskanen, Teemu Salonen
Gengre: jännitys

Pääosissa: Sara Säkkinen, Venla Savikuja, Mikko Parikka, Markku Pulli, Tero Tiittanen, Patrik Borodavkin, Sara Lohiniva, Sampsa Tuomala, Karoliina Blackburn, Kasimir Baltzar


Vastavihitty 21-vuotias Peppi (Sara Säkkinen) lähtee risteilylle tuoreen aviomiehensä ja ystäviensä kanssa. Laivamatkan aikana hän tapaa vanhoja tuttuja, jotka nostavat mieleen ikäviä asioita Pepin menneisyydestä. Sitten laivalla alkaa tapahtua kummia ja seurueen jäseniä alkaa kadota.

Arviointi: On pitänyt jo jokin aika sitten katsoa tämä elokuva. Nyt voin kuitenkin todeta, että olisin ihan hyvin voinut jättää katsomatta. Olen katsellut Salattuja Elämiä ihan alusta asti, pieniä taukoja lukuunottamatta. Ehkä se sai jotenkin tungettua idean päähäni, että tämä olisi kiva nähdä.

     Ehkä ainoa hyvä asia elokuvassa oli se, että sen aikana sai nauraa aika paljon. Tosin ehkä se ei ole ollut alunperin elokuvan idea. Juoni, näyttelijät ja kaikki muu vain ei muodostaneet jännittävää kokonaisuutta. Ehkä hieman eritavalla tehtynä elokuva olisi voinut olla hieman parempi, mutta tuskimpa. 
     Eniten minua kuitenkin häiritsi se, että elokuvan ympäristö vaikutti kuolleelta. Minun mieleen tulee laivasta paikka, jossa ei saa olla hetkeäkään rauhassa, sillä ihmisiä on joka puolella. Elokuvassa ei kuitenkaan näkynyt ristinsielua edes infopisteen luona. Ja silloin kun näkyi muita ihmisiä, heidän olemuksensa olivat niin kankeita, että tyyppejä olisi voinut luulla melkein vahanukeiksi.
Arvosana: 7-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti