13. heinäkuuta 2013

Elokuva: Keinoja kaihtamatta (2012)


Elokuva: Keinoja kaihtamatta (This means War)

Suomen ensi-ilta: 9.3.2012
Ohjaaja: McG
Gengre: toiminta, komedia, romantiikka

Pääosissa: Tom Hardy, Chris Pine, Reese Witherspoon


Chris Pine ja Tom Hardy sekä Reese Witherspoon tähdittävät kovatempoista cocktailia täynnä tiukkaa toimintaa sekä kutkuttavan kaistapäistä komediaa. CIA agentit ja samalla parhaat kaverukset FDR (Pine) ja Tuck (Hardy) rakastuvat kummatkin samaan naiseen, kauniiseen ja ihastuttavaan Laureniin (Witherspoon). Laurenin pähkäillessä kumman körilään valitsisi - FDR ja Tuck aloittavat eeppisiin mittoihin yltävän taistelun Laurenin sydämestä, apunaan viimeisen päälle viritetyt vakoojan taitonsa sekä työnantajansa hienoin huipputeknologia. Paras vakooja voittakoon!

Arviointi: Oh God, mikä elokuva! Tykästyin ja ihastuin ja rakastuin samantien kun elokuvan ensimmäiset minuutit olivat käynnistyneet. Voi olla, että olen liian hurahtanut toimintaelokuviin, mutta minkäs sille mahtaa - varsinkin silloin kun ne on onnistuneesti tehty. Tämä elokuva kiteytti kaikki hyvän elokuvan ominaisuudet yhteen sievään pakettiin: viihde, ammuskelu, kunnon vakoileminen, hyvät näyttelijät jotka myös näyttävät hyvältä, kunnon stuntit, räjähdykset, jne., jne. Jos edes vähän tykkää toimintaelokuvista, tämä kuuluu niihin "pakko katsoa"- elokuviin. 

     On kuitenkin pakko myöntää, että olisin halunnut tehdä muutamia pieniä muutoksia. Yksi niistä on se, että olisin halunnut taustalla tapahtuvan rikollistoiminnan pysäyttämiseen käytettävän hieman enemmän elokuvaikaa, mutta minkäs teet. Ja hyvä se oli näinkin.
Arvosana: 10-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti