13. heinäkuuta 2013

Elokuva: 21 & Over (2013)


Elokuva: 21 & Over
Ohjaaja: Jon Lucas, Scott Moore
Gengre: komedia

Pääosissa: Miles Teller, Skylar Astin, Justin Chon


Jeff Chang (Justin Chon) on yliopiston priimus ja koko perheen suuri toivo. Hänen parhaat kaverinsa polkaisevat yllättäen pystyyn 21-vuotissynttärit, joten Jeffin pitää tehdä valinta. Meneekö hän pirteänä lääketieteellisen pääsykokeeseen? Heittäytyykö hän villiin yöhön, joka sisältää drinkkejä, sylitanssia, härkäratsastusta, bodyshotteja, golfkärrykisan, katolta hyppimistä, oksentamista, pukeutumista naiseksi, tappelua, biletyttöjä ja ajamista kännissä? Kumman itse valitsisit?

Arviointi: Hmm.. Ajattelin ensin, että tässäpä on hyvä elokuva. Mutta jossain kohtaa se alkoi tuoda liikaa mieleen Hangoverin, mutta yritin antaa sen anteeksi - sillä onhan molemmat samojen ohjaajien tekeleitä. Kuitenkin, jossain kohtaa vain alkoi kyllästyttää. Tuntui kuin elokuva olisi Hangover 4, mutta kyseessä eivät olisikaan polttarit vaan toisen syntymäpäiväjuhlat. Ammuskelua, biisoneita, tyttöjä, baareja, riitoja, naurua, kolhuja, sammumista, ryyppäämistä, juhlimista, sekstailua... Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka, mutta silti elokuvaa ei pysty sanomaan kovin hyväksi. Ihastuin Skylar Astiniin näyttelijänä katsoessani "Pitch Perfekt"- elokuva, mutta niin.. Voisin kai antaa tämän elokuvan nuorelle komistukselle anteeksi.

     Elokuva ei kuitenkaan ollut täysin ajanhaaskausta. Sen aikana sai hymyillä ja nauraa, ja kyllä sen nyt muutenkin kerran pystyi katsomaan. Eikä tarina sinänsä ollut huono, mutta toteutus ei ollut aivan niin hyvä kuin se olisi voinut olla. 
Arvosana: 8½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti