25. kesäkuuta 2013

Elokuva: Kauhea kankkunen 3 (2013)
Elokuva: Kauhea kankkunen 3   

Suomen ensi-ilta: 29.5.2013
Ohjaaja: Todd Phillips
Gengre: komedia

Pääosissa: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Heather Graham, Jeffrey Tambor, Gillian Vigman, Sasha Barrese, Jamie Chung, John Goodman

Kaksi vuotta on kulunut. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) ja Doug (Justin Bartha) viettävät kotioloissa onnellisen tylsää elämää. Tatuoinnit on laseroitu pois ja poliisitiedot puhdistettu. Katastrofimagneetti Leslie Chowsta (Ken Jeong) he ovat kuulleet vain, että tämä on passitettu thai-vankilaan, joten hänen poissa ollessaan kaverukset ovat jotakuinkin toipuneet sekä Las Vegasin huuruisista toikkaroinneista että Bangkokin huumemafian sieppauksesta, ammuskelusta ja ajojahdista.

Jengin ainoa jäsen, joka ei ole tyytyväinen, on Alan (Zach Galifianakis). Ryhmän musta lammas tuntee vieläkin kaipaavansa sisältöä elämään, joten hän on nakannut nappulat nurkkaan ja antanut periksi luonnollisille toimintatavoilleen - mikä Alanin tapauksessa tarkoittaa, ettei hänellä ole mitään rajoja, suodattimia tai harkintaa - kunnes henkilökohtainen kriisi lopulta pakottaa hänet hakemaan kipeästi kaipaamaansa apua. Ja kukapa olisi parempi varmistamaan, että hän ottaa tuon tuiki tärkeän ensimmäisen askeleen, kuin hänen kolme parasta kaveriaan.

Alan (Zach Galifianakis)


Arviointi: Odotin lievällä kauhulla mitä elokuva tuo tullessaan ja sain kuin sainkin yllättyä positiivisesti. Häitä ei järjestetty, mutta edistymistä näkyi monellakin eri taholla. Varsinkin Alanin kehitystä ja itsenäistymistä oli oikein mukava katsella. Vaikka ammuskelua ja juhlimista oltu tästäkään elokuvasta unohdettu, toi se vain oman hyvän mausteensa elokuvan juoneen. Tämä oli taas yksi sellainen elokuva jota ei voi katsoa nauramatta. Eikä minua kyllä haittaisi katsoa tätä uudestaan.

Arvosana: 9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti