25. kesäkuuta 2013

Elokuva: Fast & Furious 6 (2013)

Elokuva: Fast & Furious 6

Suomen ensi-ilta: 22.5.2013
Ohjaaja: Justin Lin

Gengre: toiminta, jännitys, seikkailu
Pääosissa: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Luke Evans, Jordana Brewster, Gina Carano, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges

Fast & Furious -sarjan kuudennessa osassa Vin Dieselin, Paul Walkerin ja Dwayne Johnsonin johtama tähtikaarti on taas koolla! Mukana ovat edellisistä osista tutut Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky sekä sarjan tulokkaat Luke Evans ja Gina Carano.

Domin (Diesel), Brianin (Walker) ja muun tiimin edellisen Rio de Janeiron -keikan jälkeen sankarit ovat hajautuneet ympäri maailmaa. Keikasta tienatut 100 miljoonaa dollaria eivät paljon lohduta, kun he joutuvat elämään maanpaossa.

Samaan aikaan Hobbs (Johnson) on jahdannut tappavan taitavista ajajista koostuvaa ryhmää 12 maassa. Hobbs on huolissaan tuhoista, joita ryhmä voi saada aikaan, ja pyytää Domilta apua. Hobbsin etsimän organisaation pääjehu (Evans) on entinen erikoisjoukkojen sotilas, ja tämän oikeana kätenä toimii Domin ex-rakkaus Letty (Rodriguez), jonka on luultu kuolleen.

Ainoa tapa pysäyttää rikolliset on voittaa heidät ajamalla, joten Hobbs pyytää Domia kokoamaan huippuajajien eliittitiiminsä tällä kertaa Lontooseen. Palkaksi heille luvataan täysi armahdus, joka mahdollistaisi paluun kotiin.


Arviointi:  Aivan mahtava elokuva! Ihastuin näihin elokuviin jo aivan ensimmäisestä osasta lähtien, ja ehkä siksi olen hieman puolueellinen tässä asiassa. Tai voisin olla, jos siihen olisi tarvetta. Tämä elokuva kuitenkin räjäyttää koko potin, olemalla erilainen kuin muut osat, mutta samalla siinä on jotain samaa autojen ja päähenkilöiden lisäksi. Kysymykset jotka päässä pyöri ennen elokuvaa, saivat melko hyvin vastauksia. Näyttelijät vain osaavat hommansa, eikä autoissakaan mitään vikaa ollut. Suosittelen kyllä kaikille, jotka ovat edes vähän pitäneet aikaisemmista osista. Nyt minä jään vain odottamaan sitä seitsemättä osaa, joka ilmestyy 2014 kesällä (USA:ssa).

Arvosana: 10-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti