27. kesäkuuta 2013

Elokuva: Elämäni seinäruusuna (2012)

A lime green wall with the words 'we are infinite', a boy stands beside a girl, she leans her head on the shoulder of another boy.
Elokuva: Elämäni seinäruusuna (The Perks of Being a Wallflower)

Suomen ensi-ilta: 2012
Ohjaaja: Stephen Chbosky
Käsikirjoittajat: Stephen Chbosky
Gengre: draama, romantiikka

Pääosissa: Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller, Mae Whitman, Paul Rudd, Melanie Lynskey, Joan Cusack, Nina Dobrev


15-vuotias Charlie (Logan Lerman) on ulkopuolinen jo ennen lukion aloittamista eikä elämä ekaluokkalaisena todellakaan ole sen helpompaa. Kun Charlie tapaa Samin (Emma Watson) ja Patrickin (Ezra Miller), hän huomaa, että joskus on parempi pudota porukoista kuin joutua mukaan. Kuka nimittäin tahtoo olla "ihan normaali"?

Arviointi: Löysin elokuvan etsiessäni elokuvia, joissa Logan Lerman on mukana. Hyvänä lisänä tämän elokuvan näyttelijöissä oli tietenkin Emma Watson. Muuten elokuva ei vaikuttanutkaan kovin mielenkiintoiselta, mutta päätin kuitenkin katsoa sen. Ja onneksi katsoin, sillä loppujen lopuksi elokuva oli hyvin viihdyttävä ja mielenkiintoinen. 

Elokuvan aikana sai niin nauraa kuin itkeäkin. Juoni eteni koko ajan, vaikka toisaalta ei tällaisessa nuoren elämästä kertovassa elokuvassa useinkaan ole juonta. Loppu tuli hieman yllätyksenä, mutta ei se huonokaan ollut. Elokuvasta ainakin löytyi erilaisuutta muihin nuorten elokuvien massatuotantoon verrattuna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti