29. kesäkuuta 2013

Elokuva: The Bling Ring (2013)


Elokuva: The Bling Ring   

Suomen ensi-ilta: 28.6.2013
Ohjaaja: Sofia Coppola
Gengre: draama, tositapahtuma

Pääosissa: Emma Watson, Katie Chang, Israel Broussard, Taissa Farmiga, Leslie Mann, Claire Julien, Gavin Rossdale


Tositapahtumiin perustuva elokuva The Bling Ring kertoo nuorten kaveriporukasta, joka hetken mielijohteesta alkaa murtautua Hollywood-tähtien koteihin. Muotia ja julkisuutta sokeasti palvova Bling Ring -ryhmä seuraa julkkisten liikkeitä netistä ja murtautuu näiden koteihin varastaakseen huippusuunnittelijoiden vaatteita, koruja ja muita luksustuotteita.


Arviointi:  Juoni ei ollut kummoinenkaan. Pari nuorta alkaa ryöstellä kuuluisuuksien taloja, joissa ei tunnut olevan minkäänlaista valvonta- tai hälytysjäjestelmää. Näyttelijöiden suoritukset eivät olleet kaikilta osin parasta laatua. Yleensä en ole niin kiinnostunut elokuvan musiikista, mutta tässä elokuvassa pistin senkin merkille, enkä kovinkaan positiivisesti. Soundtracit tuntuivat liian irrallisilta itse elokuvaan verraten. 

Tietenkään en voi sanoa koko elokuvaa huonoksi, oli siinä joitakin hyviäkin kohtia. Varsinkin loppua kohden, kun todella alkoi tapahtua jotakin. Kuitenkin, minun on pakko myöntää että olisin voinut jatkaa elämääni ilman elokuvan katsomistakin. 
Arvosana: 6-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti