11. heinäkuuta 2012

Elokuva: LOL (2012)

Elokuva: LOL
Suomen ensi-ilta: 15.6.2012
Ohjaaja: Lisa Azuelos
Käsikirjoittajat: Lisa Azuelos, Kamir Aïnouz
Gengre: draama, komedia, romantiikka
Pääosissa: Miley Cyrus, Demi Moore, Ashley Greene, Douglas Booth, Ashley Hinshaw, George Finn, Jean-Luc Bilodeau, Lina Esco

Teini-ikäisen elämä ei ole aina helppoa, ja juuri siitä elokuva kertookin. Uusi kouluvuosi on alkanut Lolalla (Miley Cyrus) ja hänen ystävillään. Lola on juuri eronnut poikaystävästään Chadistä (George Finn) ja nyt heidän pitäisi tulla toimeen keskenään, koska molemmat haluavat olla Kylen (Douglas Booth) ystäviä.
Koulu ja ystävät eivät kuitenkaan ole ainoat ongelmat, myös vanhemmat ovat ongelma. Elokuvassa yksinhuoltaja äiti Anne (Demi Moore) yrittää pitää Lolan poissa pahanteosta. Äidin ja tyttären välinen mutkikas suhde perustuu kuitenkin rakkauteen.
Kun Lolan koulusta on lähdössä ihmisiä Ranskaan, Lolan lähtö on vaakalaudalla. Lopulta hän kuitenkin saa luvan lähteä, ja Ranskan matkasta tulee ikimuistoinen. Paluu kouluarkeen kuitenkin tuo mutkia matkaa. Onneksi näistä kuitenkin lopulta päästään.

Arviointi: Mielestäni elokuva oli hyvä, ja juoni oli hyvin etenevä ja mukaansa tempaava. Monien tunnettujen näyttelijöiden tähdittämä elokuva oli mielestäni hyvä, ja voisin katsoa sen uudestaankin.

Miley ja Demi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti